Bestillingsvilkår

Bestillingsvilkår

– Booking

Ettersom at hotellet ligger sentralt I Kragerø Sentrum kan det forekomme litt støy fra trafikk og utelivet i byen spesielt under høysesongen. Det gis ingen refusjon dersom dette skulle forekomme, da det dessverre er utenfor vår kontroll.

Bestilling og bekreftelse: Bestillingen din er bindende i det den er bekreftet og du har mottatt booking bekreftelse. Dette kan gjøres muntlig, skriftlig eller via bookingsystemet. Bookingen gjelder for antall personer som står oppgitt i bekreftelsen, uavhengig av hvor mange personer det er plass til på rommet.

Aldersgrense: For å booke rom hos oss må du være over 18 år. Hotellet kan kreve at du legitimerer deg ved ankomst, og kan nekte deg innsjekk om du ikke kan vise til gyldig legitimasjon.

Nattero:
Det skal være ro på hotellet mellom 23.00-07.00. Innenfor dette tidsrommet skal man ikke stå for støy eller bråk som kan forstyrrer andre gjester. Hvis dette ikke overholdes etter advarsel kan det føre til bortvisning fra hotellet.

Hund/kjæledyr er tillatt i noen rom og leiligheter
Det er tillatt å ha med hund/kjæledyr i noen av våre rom og leiligheter på hotellet. Reptiler tillates ikke! Det tilkommer et tillegg for å ha med hund/kjæledyr pr. dyr pr. natt. Alle som har med hund eller andre kjæledyr må melde fra om dette ved bestilling/før ankomst. Det er ikke tillatt å ha med hunden/kjæledyret i hotellets fellesområder. Det er tillatt å ha med godkjent førerhund i hotellets fellesområder, men om mulig ber vi om at dette begrenses til et minimum og at det vises hensyn til andre gjester. Rom og leiligheter hvor det er kjæledyr til stedet vil ikke bli rengjort. Dersom det ønskes rengjøring/nye håndklær el.. Må det tas kontakt med personale.
Ikke forlat kjæledyret alene over lengre tid. Det aksepteres ikke at kjæledyret forstyrrer naboer med f.eks. bjeffing. Dette kan føre til bortvisning.
Hund eller andre kjæledyr skal ikke ligge i møbler eller senger. Det er ikke tillatt å bruke hotellets servise til servering av mat til kjæledyret.
Dersom hotellet blir påført ekstra rengjøring og/eller erstatning som følge av skade på hotellets eiendom, vil kostnaden bli belastet gjesten.

Kansellering og avbestilling: Om ikke annet er oppgitt kan bookingen kanselleres kostnadsfritt frem til klokken 15.00 2 dager før ankomstdagen. Dersom du ikke møter opp og ikke har kansellert på forhånd, eller du ikke kansellerer innen fristen, vil du bli belastet med prisen for hele oppholdet. Dersom hotellet har pådratt seg kostnader på grunn av din booking må du også dekke disse.

Endringer: Du kan kostnadsfritt gjøre endringer i din booking frem til dagen før ankomstdagen. Mulighetene for å endre avhenger av hotellets tilgjengelighet. Du kan ikke kreve samme pris på ditt opphold om du skulle endre til dager hvor prisen er høyere.

Tidlig avreise: Har du booket et opphold for en lengre periode men vil sjekke ut tidligere enn planlagt må hotellet varsles ved innsjekk. Du kan ikke kreve erstatning fra hotellet hvis du endre planene senere.

Inn- og utsjekk: Rommet er tilgjengelig fra klokken 15.00 på ankomstdagen. Utsjekk er innen klokken 11.00 på avreisedagen. Innsjekk før, eller utsjekk etter, disse tidspunktene kan være mulig mot betaling. Ta kontakt med resepsjonen og forhør deg om dette.

Ansvar ved skade: Du som gjest står ansvarlig for skade som påføres hotellet som følge av uaktsomhet eller uforsvarlig opptreden, vil hotellet kreve betaling for evt. utbedring av skader og lignende. Våre rom er også røykfrie, og ved overtredelse av røykeforbud belastes gjestene 5.000 kr ved utsjekk for ekstra renhold.

Oppbevaring av bagasje: Din bagasje kan oppbevares i ett bagasjerom. Hotellet plikter ikke å oppbevare gjenstander av høy verdi for gjestene, da dette kan medføre fare for sikkerheten til gjester og ansatte. Hotellet står ikke ansvarlig for tap eller skade på bagasje eller verdigjenstander som oppbevares på hotellrommet eller i bagasjerom.

Vennligst ta kontakt hvis du lurer på noe.